sitter och väntar | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

sitter och väntar

Varför ska jag alltid stressa? Jag har varit färdigfixad i flera timmar nu fastän jag vet att mina vänner inte vill dra in till Pride Park försän lite senare. Ska i alla fall möta Samina nu, tror jag det är bestämt i alla fall. Och så kanske jag ska möta en Daniel i Gullmarsplan som jag ska sitta med ikväll vid parken. Sen kommer ju Albin senare, och alla andra. Kommer bli jätteskojj.

(Inte ofta min smile grop syns hehe)

Ser ni att jag färgat ögonbrynen? Är dock inte helt hundra med resultatet, tycker det ser så fläckigt ut vilket inte syns på bild nu. Jag har i alla fall köpt brun ögonbrynsfärg så att jag har det färdigt ifall jag bestämmer mig för att färga dom igen.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats