Korkad? | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Korkad?


Seriöst, snacka om att ha en himla massa fördommar. Fick denna kommentar nyss, och självklart av någon som var såpass feg att den valde att vara anonym. Varför inte bara stå för sina åsikter? Och varför ska så många tro att alla bögar sminkar sig, använder väskor och är som tjejer? Det finns hur många bögar som helst om totalt avskyr smink och tycker att det är för fjolligt för deras smak. Och väskor, det har väll även de flesta straighta nuför tiden? Har man saker man behöver tag med sig så är det väll praktiskt med en väska att ha dom i, och inte en ful plastpåse som bara förknippas med sopor?

Folk borde tag och öppna sina ögon och "think outside the box". Det är ju inte så att jag går och tror att varenda straight kille tränar 7 gånger i veckan och odlar skägg? Hur skulle ni straighta tolka det om jag trodde så? Jo att jag var väldigt fördomsfull, vilket vissa av er själva inte borde vara. Så skärp er, öppna era ögon.


Det är ju inte så att alla bögar springer med liknande väska på stan.
Finns faktist väskor gjorde för killar, om folk är så trångsynta att de har missat det.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats