kort promenad | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

kort promenad

Jag smet ut en stund på en kort promenad. Min vän Jasmine har varit ända borta vid Högdalen för att handla hem lite mat så jag tog en kort promenad till busshållsplatsen för att möta henne och sedan göra henne sällskap hem, var trevligt att gå och snacka lite. Nu ska jag höra av mig till tjejerna och fråga vart vi ska luncha imorgon. Vi börjar sent så det blir alltså lunch innan skolan, antagligen cafét där jag köper min sallad jämt, brukar alltid bli så.

Självklart tog jag en bild på mig ute. Men när jag förminskade bilden och sparade den nyss så blev den helt vit, konstigt. Självklart hade jag redan raderat bilden från kameran när jag såg detta, typiskt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats