sorglig dag | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

sorglig dag

Idag kommer att vara en rätt så tråkig dag eftersom att mina bästa vän Imen flyttar utomlands. Hon ska plugga 5 år i Paris och drar ikväll. Jag och Imen började umgås när vi var 5-6 år i samband med att jag flyttade till huset framför henne. Vi har sedan dess alltid varit vänner och vi har faktist aldrig under alla åren bråkat. Självklart har vi tjaffsat men aldrig bråkat på riktigt och vart sura på varandra. Det går inte att vara sur på henne, men ler och skrattar såfort hon vill säga något, vi har alltid så galet kul att det finns inte.

Kommer bli konstigt att inte kunna gå ut och tag en kort promenad med henne, sitta och röka utanför mig eller se på film tillsammans med hennes mamma. Fem år, förstår ni? Tack och lov kommer hon att komma hem på loven men jag kommer självklart åka ner till henne ibland också, utan tvekan.

Amir Akrouti <3 Imen Smati
Vi kommer alltid vara vänner, jag vet det!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats