Kärlek! | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Kärlek!

Jag vet inte om jag är psykisk sjuk eller bara en riktig grubblare, men när jag åker buss så sitter jag alltid och tänker en massa. Det försigår tusentals tankar och konversationer mellan mig själv i mitt huvud. Idag satt jag och tänkte på förhållanden. Jag får många frågor och jag kan ha gett er fel intryck, men jag faktiskt är singel om jag inte missat något.

Jag satt och tänkte på förhållanden och hur allt fungerar. Att dömma från mina vänner och deras vänner så har jag uppfattat det som att man 70% av tiden är sura och besvikna på varandra och andra 30% av tiden är lyckliga. Visserligen kanske de 30% är tillräckligt lyckliga och underbara för att man ska orka stå ut med de eviga tjaffsen varenda dag, men jag vet inte om jag vågar ta den risken. Jag är jätte svartsjuk av mig och jag skulle aldrig orka tjaffsa med någon jag älskar varje dag. Om det ofta sker en massa bråk med en nära vän så backar jag hellre och försöker glömma denna fastän det kan vara min bästa vän eller bara en väldigt nära vän. Jag orkar inte må dåligt, livet är för kort för att slösa tid på sådant.

Men ska jag leva singel hela livet? Nej, jag är 18 år nu och vill leva livet. Ni kanske tycker att man kan göra det fastän man har pojkvän. Men då återkommer vi till att jag är så svartsjuk. Jag skulle inte vilja se min pojkvän stå och dansa intimt med andra på en nattklubb, visserligen de kanske bara dansar, men ändå. Och jag skulle inte vilja springa ute hela tiden när jag vet att jag kan mysa framför tv:n eller i en bio tillsammans med min kille. Så jag spar pojkvänslivet till senare och gör exakt vad jag vill när jag vill just nu. Jag mår faktist jättebra även om jag är ensam som man kanske kan kalla det.

Nu är jag såklart inte kär i någon och därför är det nog lätt för mig att säga såhär. Blir man förälskad i någon kanske man skiter i att man vill leva livet. Men det jag skrivit är i alla fall så som jag känner just nu.
Bögen har talat mina vänner!Tillräcklig stadig på egna ben för att ta mig igenom dagarna!
Kyss på er alla!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats