ostädat | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

ostädat

Mitt rum är alltid lika stökigt. När jag städer det så håller det i bara en dag haha. Men idag tog jag alla smutskläder som låg i rummet och la i en hög vid tvättmaskinen, snacka om att det blev ett bärg haha. Ingen som är intresserad av att komma och städa mitt rum 2 gånger i veckan eller? Skulle sitta fint tror jag, haha. Skura golvet med knäna och putsa spegeln med armbågen. Snacka om polack-jobb. Undra varför det är så egentligen, är majjoriteten av städare i Sverige polacker eller klär de sig lika taskigt som städare? Confused alltså.


Högen var faktiskt större än vad det ser ut!

Säger godnatt med detta inlägg, ska försöka somna tidigt om det nu går.
Vi hörs imorgon igen, ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats