Bloggfika nu? | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Bloggfika nu?

Som ni ser så köpte jag bl.a. en svart skjorta med silvriga ränder i igår, väldigt festlig tycker jag. Den kostade bara 199:- inne på Cubus så den tog jag direkt. Köpte även en concealer och ett solpuder. Det första från IsaDora och det andra från Nivea, väldigt nöjd med båda produkterna.

När jag ska använda skjortan vet jag inte, men vad jag vet är att jag ska röra mig in mot stan nu för att fika med Per-Robin. Han har ju också en Gayblogg som jag flitigt läser. Flera har sagt till både han och mig att vi borde ju vara konkurrenter eftersom att vi har likadana bloggar. Jag ser totalt tvärtom på det, vi båda gillar att blogga och har alltså ett gemensamt intresse, självklart ska man kunna umgås då!?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ipl 2011

    Thanks so much pertaining to giving everyone an update on this subject matter on your website. Please be aware that if a brand-new post appears or in case any improvements occur about the current article, I would want to consider reading more and learning how to make good utilization of those methods you discuss. Thanks for your efforts and consideration of other individuals by making this website available.

  2. international collection agency

    Thanks for the sensible critique. Me & my neighbour were making ready to do a little analysis about that. We obtained a good e book on that matter from our local library and most books where not as influensive as your information. I’m very glad to see such information which I was searching for a long time.This made very glad! Anyway, in my language, there usually are not much good source like this.

  3. Agnes Kettner

    I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

Annons
stats