Vem slocknar så tidigt? | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Vem slocknar så tidigt?


Per-Robin!

Hejsan! Hoppas inte Per-Robin känner sig gammal nu, men han är faktiskt äldre än mig så jag har rätt att säga såhär, jag vill blir som Per-Robin när jag blir stor. Riktigt rå humor och klockrena kommentarer vid rätt tillfälle. På måndag ska han vara standup-komiker på någon slags tävling och jag hoppas såklart redan nu att han vinner, skitrolig.

Vi kom förresten överräns om att ifall inte jag vinner "årets blogg" på QX Gaygala 2009 så hoppas jag att han gör det, och vise versa såklart. Anyway, titta vilken snygging jag såg på tunnelbanan in till stan. Vem fan däcker vid 18.00? Inte ens jag är så klen!

RÖSTA PÅ MIG SOM ÅRETS BLOGG TILL QX GAYGALA 🙂
Eller varför inte årets nykomling eller årets kämpe!?
… äsh, röst på mig i alla kategorier, hihi.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tim Leisey

    I am just amazed by the way you handled this issue. It’s not very often I stumbled upon a site along with interesting content similar to the ones you have. I will make a note of your blog feed to keep updated with your hereafter updates. Once again, I love what you’ve got here.

  2. uk removals

    I was just searching for this info for a while. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this type of informative websites in top of the list. Usually the top sites are full of garbage.

Annons
stats