Akrouti blir Holmberg | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Akrouti blir Holmberg

Hej igen! Nu är vi tillbaka här hos Ted och det är fullt hus. Maud lagar mat, jag har slängt sopor, Teds systers pojkvän trixar lite med min data och Teds syster föreslår att jag ska få egna nycklar hit. Jag och Ted kanske ska gifta oss på en gång haha? Nejmen jag förstår att många tror att han och jag är tillsammans, men det är vi verkligen inte. Vi är skitnära kompisar och han betyder verkligen jättemycket.


Teds söta syster, och mamma Maud!


I stan blev det mycket spring. Vi försökte hjälpa Teds syster att hitta en tröja och det blev tillslut en kofta från MQ där vi fick hjälp av en jättesöt säljare, skitduktig verkligen. Hon frågade vad systern ville ha för något och vad hon tänkt sig, sedan hämtade hon ut massa plagg och förslag som hon fick prova, skitsött.

Nu ska jag gå och beundra mitt halvblonda hår, det är skitballt =D

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats