Ingen alkohol för mig | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Ingen alkohol för mig

Vad "roligt" att så många unga har valt att supa till ordentligt ikväll… not! För Amir och 2 av hans vänner blir det ingen alkohol för fem öre kan jag lova er. Inte ens en fjuttig cider ska jag dricka! Jag, Amanda och Simon ska mysa till det ordentligt hemma hos Amanda ikväll och sedan njuta av hur skönt vi kommer att må imorgon medans alla andra kommer ligga döda som schletens mamma haha! Ikväll hade vi tänkt köra på detta:

– Ansiktsmask
– Hårinpackning
– Vaxning
– God middag
– Sex and the city maraton

Riktig tjejkväll, faghagen och bögarna! Lovely.
Här är en bild från igår också… nördarna <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. perry belcher

    Hey. Neat article. There’s an issue with the web site in chrome, and you might want to test this… The browser is the market chief and a big portion of other folks will leave out your wonderful writing because of this problem.

  2. Casey Pallett

    Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

Annons
stats