Tjaaaa från Finland | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Tjaaaa från Finland

Hej på er, äntligen en dator!
(Ny kategori i bloggen, Finland 09)

Självklart strular Kissie internet så vi har tyvärr inte kunnat uppdatera så mycket som vi velat. Men nu sitter vi i alla fall i en liten bod här på ön där man kan betala för att låna en dator. Olyckligtvis får vi inte in alla våra fina bilder men det ska vi såklart fixa så fort vi får tillfälle, kanske redan ikväll om vi har tur.

På båten igår var det askul. Dom var så oproffesionella att dom inte kollade efter legg i taxfreen så både jag och Kissie köpte massa vodkaflaskor själva haha, sånt gillar vi. Blev även en limpa cigg och solglasögon för mig. Tvingade även på Kissie en Britneyparfym haha, det tycker jag att jag gjorde bra.

När vi kom fram hit till ön så blev jag helt chockad. Trodde inte det skulle vara så vacker. Utsikten från huset är som ett vykort och detkänns helt magiskt alltså. Skärgården är verkligen den finaste "miljötypen" i hela världen tror jag, jag är helt kär. Nu är det dags att börja logga ut härifrån tror jag. Vi ska sätta oss på bryggan vid vattnet och mysa lite. Vi hörs senare ikväll eller imorgon. Puss på er alla, hoppas ni har det skönt i Sverige och mår toppen <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats