Konstapel Amir | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Konstapel Amir

Skjöt med luftpistol igår, fasiken vad cool jag känner mig haha. Har skjutit på en 50cl petflaska som hänger från ett träd i ett snöre. Med tanke på att flaskan dinglade runt och att jag stod en bra bit ifrån så är jag grym som träffade flaskan 10 gånger under tiden jag stod och skjöt. Kände mig asduktig och alla blev lika glada varje gång jag träffade flaskan. Ingen här tror på att det är första gången jag använder någon slags pistol men så är det, jag är bara en naturbegåvning haha.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. how you earn money

    I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks

  2. sports on tv

    Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam responses? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any help is very much appreciated.

Annons
stats