Hemma hos Rosanna nu | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Hemma hos Rosanna nu

Pusst, snubben hann inte vakna innan jag drog haha. Skitläskigt alltså. Nu är jag i alla fall hemma hos Rosanna som jag festade gärnet med igår till 05 på morgonen. Vi var på en galet skön hemmafest alltså. Jag tycker det var så roligt för att det var så blandat med folk där. Brats, gapiga blattar, flator, söderbönor osv osv! Jättekul var det, blir alltid roligast när man bladar olika typer av folk.

Dock blev det kanske lite för mycket alkohol. Nu pratar jag inte om “för starka drinkar” utan jag drack cider, öl, rött vin, champagne, drinkar, amarula osv… Ni alla vet nog hur det kan bli när man blandar alltför mycket haha. Men gott var det, och kul blev det! En underbar natt, supernöjd 🙂


Jag och mina favoritflickor!! <3


Finaste Mickis.


“Öl – So not gaybloggah style”


Pim, vääärldens partypingla och min Rosie <3


Skönaste Fabio haha, asrolig! Sprang runt och skrek “Ämiiir han é höllywood kändis asså” haha skitrolig. Oså Rosie såklart 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats