Update från nagelsalongen | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Update från nagelsalongen

Jag har filat och målat mina naglar, ja killar kan också göra sånt! Tog såklart ett hudfärgat lack så det syns inte så värst att jag målat naglarna, de ser bara jämnare och fräshare ut liksom. Just nu sitter Rosanna och fyller på sina lösnaglar, hon är ju så vild att han måste hit ca en gång i veckan och göra om naglarna haha, den vildingen! Nej nu ska jag sminka mig här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maribeth Mascolo

    Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very helpful information specially the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

  2. pay per click agency

    I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

Annons
stats