I en taxi påväg hem nu | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

I en taxi påväg hem nu

Mamma och jag är färdiga nu, vårat tåg är inställt på grund av signalfel så vi ringde efter en bil. Ersättningsbussar är ju inget att lita på för man vet aldrig när de dyker upp, om dom dyker upp hehe.

Är sjukt trött efter dagens vilda aktivitet och jag är verkligen glad att mamma vart med, kul att hon får se vad jag sysslar med ibland. Massvis med urgulliga tjejer som kommit fram och tagit bild också så min mamma har agerat kameraman, exakt vad en mamma är till för haha, eller?? 😀 Är tillbaka i Stockholm om 2 timmar skulle jag gissa, bloggar såfort jag kommit hem. Kyss!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. detective

    The subsequent time I learn a site, I hope that it doesn’t disappoint me as much as this one. I imply, I know for sure it was my option to learn, however I actually thought you’d have one thing fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about this thing that you might repair for those who werent too busy searching for attention.

  2. Vi Leusink

    I am amazed by the way you discussed this issue. It isn’t often I come across a website with intriguing posts similar to the ones you have. I am going to take note of your website feed to keep updated with your hereafter updates. Once more, I love what you have on your site.

Annons
stats