Framme på hotellet | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Framme på hotellet

Guuuuud vad fint det är! Jag är redan helt förälskad i Grekland alltså, sjukt. Solen lyser underbart starkt och vädret är alldeles perfekt. Mitt och Alexandras rum är jättefint och personalen här är verkligen änglar, skönt med folk som tar service-yrken på allvar faktiskt. Fick även veta något som gjorde mig gladare än gladast, gratis trådlöst internet runt exakt hela hotellområdet. Alltså kan jag blogga när jag vill hur mycket jag vill både från min iPhone och bärbara dator 😉

OMG DOM BÖRJA PRECIS SPELA BRITNEY I LOBBYN!!
Haha, jag känner på mig att denna vecka kommer bli underbar 😀


Tjejerna utanför entrén när vi kom fram!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Flash Roulette

    Obviously I like your web-site, but you need to test the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to inform you. On the other hand I’ll definitely come back again!

  2. pay per click agency

    Good site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

Annons
stats