Tips på bra partyställen i Chania? | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Tips på bra partyställen i Chania?

Tjejerna och jag är ju nybörjare här så om ni har något vilt tips så är det bara att slänga in en kommentar och berätta 😀 Nu ska jag duscha och sedan blir det dags att urforska området här. Vi ska bara ta en långpromenad runt och se vad som finns så att man har lite koll. Kanske blir lite grekisk shopping också? 😀

Bild på mig från tidigare idag… Mardins glasögon!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. furniture removals

    Found your blog through Facebook, one of my friends posted the link onto his feed. Thought I would take a quick look and thought this post was amazing. good for later reference for my university course.

Annons
stats