Nattblogg! | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Nattblogg!

Hemma från bion nu, eller det har jag visserligen varit ett tag men whatever. Var duktig och tog cykeln hem efter bion som slutade kring midnatt. Cyklade helt ensam på gatorna mitt i natten och det var riktigt skönt, sjöng lite högt också om jag ska vara ärlig haha.

Sex and the city 2 var riktigt bra, bättre än förväntat alltså! Många har klagat att de anspelar väldigt mycket på fördomar mot araber i filmen fast de som tycker att det är något att klaga på kan ju typ hänga sig? Så fort man skämtar om en arabs kultur så är man rasist och hela kalaset, men det har producenten struntat i och nästan från början till slut så ploppar fördom efter fördom upp. Bäst av allt är när Samantha säger “mashallah” haha då började fan tårarna spruta av allt skratt. Bra handling, extremt mycket humor och självklart en massa sexiga killar! Ni måste se filmen.


Kvällens sällskap, me like!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. seo software tool

    It’s in point of fact a nice and useful piece of information. I’m satisfied that you shared this helpful tidbit with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing. Do you know anything about SEO Software?

  2. top link web

    Naturally I like your web site, however you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very silly to tell you. However I will surely come again again!

  3. Socorro Laszlo

    Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any tips and hints for rookie blog writers? I’d certainly appreciate it.

Annons
stats