Vad styr våra känslor? | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Vad styr våra känslor?

Raka av mig håret? Åka utomlands? Slicka fitta? Pierca tungan? Färga håret rött? Spela in en egen låt? Testa barbiedrogen? Jag vill bara få göra något galet…

Jag hatar när man känner att saker bara står stilla, när inget extra händer och man står och stampar på ett och samma ställe dag ut och dag in. Nästa månad ska jag på öppet hus samt på personligt möte med Björn Axén. Det skulle kunna vara starten på något nytt och häftigt. Men liksom… det är ju först om flera veckor.

Jag är uttråkad nu och jag vill göra något roligt nu. Jag vet att man ibland måste få vara uttråkade för att kunna känna att det roliga är just roligt. Men nu har jag vart uttråkad i flera dagar så varför kan jag inte få känna att något är kul? Känns som att jag inte uppskattar saker som jag annars skulle uppskattat.

Undra vad det är som styr känslor förresten? Är det verkligen vi själva eller är det något omedvetet som styr oss, är kanske anlag och arv inblandade i bilden också?

Jag är oftast glad, då menar jag jätteglad. Jag skrattar åt det mesta och är även den som får andra att skratta. Men när jag är uttråkad blir jag världens bitterfitta som går i depression och får panik typ. Jag måste verkligen göra någonting nu alltså. Någonting roligt hela tiden.

En ny tatuering kanske?


Min nya kofta förresten, 699:- på Zara!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. registered nurse travel jobs

  I like the valuable info you provide in your content. I’ll bookmark your blog and get my children check up right here frequently. I’m particularly confident they re going to learn lots of different things here than anybody else!

 2. Jami Fust

  Today, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 3. silver bracelet watch

  I do agree with all of the concepts you have introduced on your post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts are very quick for beginners. May just you please prolong them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

 4. gluten free diet book

  I precisely wanted to say thanks again. I am not sure what I might have sorted out without the thoughts contributed by you concerning such a situation. Previously it was the troublesome circumstance in my position, but coming across a new well-written manner you handled it took me to cry over delight. I am happy for the information and as well , expect you recognize what a great job that you are undertaking educating the others by way of a web site. I know that you’ve never met any of us.

Annons
stats