Är inte Paulinas mamma sjukt söt? | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Är inte Paulinas mamma sjukt söt?

Jag kommer alltid väldigt bra överens med mina vänners föräldrar, men Paulinas mamma känns lite mer som en kompis för mig faktiskt! Vi brukar snacka en hel del på Facebook och hon är en riktigt cool brud, hon brukar glida runt i rosa mjukisdress och UGGs jämt haha. Och när vi var i Estland så smygrökte alltid hon och jag i hotellets trappuppgång på nätterna, so gaybloggah style att bryta mot reglerna 😉


Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emory Mota

    Thanks for ones marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you happen to be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage you continue your great job, have a nice morning!

  2. hipoteca puente la caixa

    Hi. Cool post. There’s a problem with the website in internet explorer, and you might want to test this… The browser is the market leader and a huge part of other folks will miss your wonderful writing because of this problem.

  3. Firma

    After study a number of of the weblog posts on your website now, and I really like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site checklist and might be checking back soon. Pls try my web page as effectively and let me know what you think.

Annons
stats