Träffade nyss på ett par bloggläsare här i Paris =D | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Träffade nyss på ett par bloggläsare här i Paris =D

Träffade nyss på dessa tre söta tjejer!!! Vart jätteglad haha, svenskar liksom 😀 Vi stod ett tag och småsnackade lite. Tyvärr så ska dom hem dagen efter mig så något sällskap på planet blir det tyvärr inte 🙁 Snyft haha! Men men, kul att träffa er tjejer. Puss på er 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. détective privé

    The very next time I learn a weblog, I hope that it doesn’t disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my option to check, but I really thought you’d have at least something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you may fix should you werent too busy on the lookout for attention.

Annons
stats