Britney är BÄST när hon är på scen! | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Britney är BÄST när hon är på scen!

Britney Spears @ GMA 29/3-2011

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovan

    ÄLSKAR britney och det nya albumet e riktigt vasst!! fast nog måste man hålla med om att det va mer fart i henne förrut=/ alla kan iof ha en kass dag,tänk så mycket press hon är under. Som jag ser fram emot turne,hoppas de tittar förbi lilla sverige=) Senast ja gick va onyx hotel tour<3

  2. Joppe

    njaaa… hon gör inga vidare framföranden längre, förr innan hennes sammanbrott så var hon jävligt bra! Lady Gaga slår Britney med hästlängder, både röstmässigt och dansmässigt. Pink är också ett jävligt vasst kort.. Britney måste skaffa tillbaks självförtroendet hon hade förr, då kunde hon bara dansa och det blev super!, Hon har ju alltid lipsynkat, och det funkar ju om man väger upp de med något annat tex dansen.. men nu blir det bara pannkaka!

  3. Louise

    shit.. hon har verkligen åldrats alltså! hon gjorde MYCKET bättre uppträdanden när hon var yngre.. hon ser inte ens ut att ha kul nu.

Annons
stats