Har med mig en kompis hem till Cleo | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Har med mig en kompis hem till Cleo

Efter att jag gjort min sista IPL-behandling så mötte jag upp min storasyster Jessika på Östermalmstorg… vi handlade massa starka arabiska korvar som vi ska grilla här hemma med familjen nu 😀 Visste ni ens att jag har en storasyster? Mina småbröders pappa fick ju en dotter några år innan han träffa min mamma och hon bodde med oss ett bra tag förut. Nu är hon ju typ 24-25 (glömmer alltid haha) och bor själv. Men vi har bra kontakt och ses ganska ofta 😀 Hon är ju skitbra kompis med både Rosanna och Jackie också hihi. Family-times 😉

Syrrans kompis hund som hon hade med sig, Knutte heter han 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Läste din blogg jättemycket ungefär förra sommaren, gick in idag igen. Galet vad smal du har blivit, ser jättefräscht ut! keep going 😀

 2. Frank-Adam

  Du sa ju att hade beställt “Femme Fatale – Premium Fan Edition” och jag fick precis hem min! Den är så jävla fin,värsta bilderna på Brittan <3

 3. Ida

  Mina småbröders pappa fick ju en dotter några år innan han träffa min mamma och hon bodde med oss ett bra tag förut.

  Nu hänger jag inte med. Har din storasyster samma pappa som dina småbröder men du har en annan pappa? :p

Annons
stats