Mamma bläddrar i arkivet | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Mamma bläddrar i arkivet

Mamma berätta att hon suttit och kollat igenom alla mina videobloggar, och att min gamla Kissie-parodi har 500.000 klick på YouTube, kul va? 😀 Minns när vi gjorde den… alltså faaan vad jag fick hålla mig för skratt!! Såg liksom ut som en prostituerad och skulle samtidigt försöka härma min vän haha. Man hör hur Alexandra fnissar i bakgrunden också 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jessica wallin

  haha så skön är du amir!
  “sno nått EGET” HAHAHAH! :’D
  kommer ihåg när hon la ut den videon o jag satt o såg på den heeeeela dagarna o bara as garvade ?!

   1. Linnea

    Det var ju jätte länge sedan du la ut den och jag skrattar lika mycket då som nu åt ”om jag inte får det så blir jag……VÄLDSAM!! hahaha, stört skön du är 😉

Annons
stats