Jag är beroende av omväxling | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Jag är beroende av omväxling

Ni kan nog inte ana hur glad jag är över att få komma iväg till Skåne, jag är taggad till max!! Så underbart att få byta miljö och ladda batterierna med ny och frisk luft. Funderar på att stanna kvar när dom andra åker hem sen. Vill ju vara i Skåne typ en vecka men Rosanna måste hem på söndag morgon så att hon inte missar Big Brother finalen som hon gärna vill gå på! Lite fjortis kanske man kan tycka hahah men smaken är som baken så det är bara att acceptera läget.

Sen blir det ju lite svårt med Cleo också. Egentligen vill jag inte festa när jag kommer ner till Skåne men med tanke på sällskapet så har man nog inget val hahah det är bara att haka på liksom 😉 Detta gör att jag inte kan ta med Cleo utan får lämna honom hemma eller hos någon nära vän. Han känner ju typ de flesta av mina vänner liksom.

Planerna hittills är Siesta festivalen samt Kristianstad på fredag! Lördag kör vi Helsingborg och söndag, aah då blir det åka hem 🙁 Snyft. Ingen i Malmö som vill leka med mig? 😀 Haha.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. vevvan

  Men du! Åk ut till Höganäs och handla på Iittala Outlet och ta en tur på Kullaberg! Svinigt vackert på berget! Har du tur stöter du kanske ihop med Lars Vilks, annars kan du ju passa på att titta på hans konstverk “Nimis” när du ändå är på Kullaberg!

 2. kristianstadbo

  i kristianstad går man inte ut på fredagar. endast 16+ ute då, även om de är 18 som gäller. lördagar är en bättre dag om man inte vill hänga med småfolk 😉

  1. Camilla

   men fuck off. han kan fan hänga inne på bånken, där är det 20+. lite ut och cyklar eller? bara depå som är opålitliga och släpper inte småglin

 3. juliaaa

  snälla var o villken tid kan man träffa dig i kstad på fredag så jag slipper missa dig som jag gjorde med kenza 🙂

 4. viczi

  heejsan fina du! jag bor i en litenliten kommun utanför umeå o jag undrar bara om du vare i umeå? och vad den nordligaste staden i sverige du varit i:) uppskattar svar;)

 5. elin

  AMIR! 😀
  när ska du till kristianstad på fredag? jag och min kompis hade gärnat velat ta en läsarbild med dig 😀 pusssss, du är bäst <3

 6. pikachu

  Vi alla har nog ett behov av omväxling, mer eller mindre. Vissa kräver det ofta och andra kräver omväxling mindre ^^

  Din blogg är underbar! Keep up the good work <3

 7. Michelle

  woop woop, ska också till siesta så hoppas vi ses där! bästa är att vi kommer vara ett 20-tal malmö bor som definitivt vet hur man har kul! Hoppas vi ses på siesta och i malmö senare för den delen, det hade varit riktigt awesome!

 8. klara

  men shit amir, om du vill uppleva skåne kan du inte åka till NORRA skåne förfan? det räknas ju inte!!!

  siesta!, fine, det är väl helt ok. men shit, lund, malmö, hela väst och sydkusten, och framförallt österlen??

  kom igen!

 9. Anna

  Hej Amir!

  Om du vill komma ner till Malmö är du välkommen att bo hos mig. Jag bor i Vellinge ca 10min ifrån Malmö. Vi kan hitta på en massa och jag kan visa dig ett Malmö du sent kommer glömma!
  Bara hör av dig 🙂

 10. l i s a

  seriöst?!?!?!?! 😀 ska du till siesta? VI måste ses, du är min idol amir! jag älskar dig!

  Vet att jag inte kommenterat på ett tag men jag läser fortfarande din blogg, varje dag.
  Jag ska nämligen också till siesta jag festa och ha kul och skulle bli så HIMLA glad om jag träffade dig, hoppas,hoppas PUSS

  L i s a !

 11. anonym

  jag vet inte varför jag skriver…men mår så dåligt. du kan väl kolla in i min blogg om du har lust…
  eller länka den……

 12. Michaela

  Haha vad ska du göra i kristianstad? Ska du gå ut så gå till depå eller bånken. OK? BRA… Men om ni ska till siesta på fre så stanna fan där hellre än dra till krstd.. OK? 😉

 13. Julia

  Jag börja helt plötsligt rysa och fick pirr i magen (tönt varning delux) MEN kommer avlida lite om du kommer på Siesta festivalen, åååh. Hallå, vet nästan inte vart jag ska ta vägen! Har ju följt dig så många år och så bara, aah! Kommer seriöst bli så himla glad om jag ser dig och gå fram och säga hur jäkla awesome du är! Puss

 14. Emma

  Lova att inte bli rädd om en liten tjej springer fram till dig helt galen när du är i kristianstad och vill fota, det är bra jag då! 🙂

Annons
stats