JAG SKA FÅ SE BRITNEY IGEN!!!!! | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

JAG SKA FÅ SE BRITNEY IGEN!!!!!

OMG jag är så jävla glad alltså, hur kan jag ha glömt att berätta det för er? Tidigare idag släpptes nya datum för Britneys turné och det visar sig att hon kommer till Europa!!!!! Sverige finns tyvärr inte med på schemat (ännu!) men det spelar ingen roll, för om hon inte kommer hit så spelar hon i Danmark den 10 oktober 😀 😀 😀 Det är liksom ner till Malmö och ett tåg över bara?

I-I-I wanna go-o-o, all the wa-a-ay… TO DENMARK!

Sist jag såg Britney var 2009, med Paulina! Minne för livet alltså

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria S

    *avis ;)*
    Kommer hon till Sverige/ Sthlm igen hade jag gärna velat så men bor så långt uppöver att Danmark känns för långt bort 😛

Annons
stats