Kikar på utlandsresor | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Kikar på utlandsresor

Som ni vet så skulle jag ju till Rhodos med Royal Bar Academy under 4 veckor i sommar, men jag har skippat det för att jag vill dra iväg med min soulmate. Vi tänkte ta en spontan sista minuten och bara bestämma allt i sista sekund. Grekland, Spanien och Tunisien är det vi suktar mest efter, men det visar sig… man vet aldrig vart vi hamnar 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. cornelia

  åk inte till tunisien nu i början av sommaren, var där förra året, 45 grader ute hela dagarna, FY FAN vad svettigt! Visst värme är härligt men det finns ju gränser.. bara ett tips 😉

 2. Keela

  Jag, mitt hjärta och två vänner (även dom ett par, hihu) sticker iväg på en sista minuten v. 24 Grekland, turkiet, spanien eller cypern kommer det bli för våran del (:

 3. ??

  ni bloggare eller skall man kala er till stora bloggare ni ljuger bara om barskolan gör reklam för andra skall vara ditt,,hahaha fan va ni är bra på det..men de finns dumma som trår på er om er reklam,,jag vet att jag har skrivit mycket fel så isit på peka det o ta bort min kommentar de är du bra på också,,,jag har inte vari in i din blogg på länge sen ser man den här inlägg,,va har hänt med dig Amir du är sååååå falsk person nu för tiden o elak…

  1. amir

   det finns många anledningar till att jag hoppat av rhodos. största anledningen är nog min hund, vem ska vakta honom under fyra veckor? min mamma kan inte och jag tänker inte heller låta han slussas runt mellan olika människor från dag till dag.

   men visst, om du mår bättre av att måla upp mig som en falsk människa bara för att jag hellre är borta två veckor med min bästa vän istället för att åka till rhodos fyra veckor med lite olika folk… SÅ VARSÅGOD 😀 det enda jag kan kontra med är att du BÖR hoppa på någon kurs i svenska språket. inte undra på att du tolkar saker fel när du inte ens klarar av språket haha. shit…

 4. Anonym

  Höho dagens skämt! Det gjorde min kväll. Du väljer att inte åka för alla andra bloggare ska åka dit.Kul att du är mogen nog att göra nått som ingen bloggare gör.Kul att du vågar att göra nått utan dina “bloggvänner” för omväxlingens skull.Jag tror att du får det roligare på denna resa och det kan vara skönt för en gångs skull slippa alla bråk och drama och bara må bra!

 5. Claudia

  hej hej, just nu pågår en dagens blogg tävling hos mig! kika gärna in och var med! =)

  förlåt, om denna kommentar störde! ha en fortsatt bra dag! 🙂

 6. amanda

  Åk till grekland den 11 augusti! 😀 DÅ ska jag dit! O du är ju så himla cool… Fast lite äldre höhö xd

  1. amir

   kommer nog dra iväg lite tidigare än så hehe 😀 men grekland knäcker ni kommer ha det super 😀

Annons
stats