Heeeej Sverige, saknat mig?? | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Heeeej Sverige, saknat mig??

Sitter i taxin hem just nu 😀

Är värsta köerna in mot stan så har slängt upp datorn, kan ju passa på att blogga om jag ändå ska sitta här ett tag haha. Längtar tills jag kommer hem och får krama om alla, och Cleo lär ju bli skitglad… han som är van vid att vara med mig nästan dygnet runt. Gullungen!! Slänger upp två bilder från planet också, hade tråkigt så photoshopade dom redan där. Lät fantasin flöda på första bilden hahah… typiskt mig 😉

Alla som klagar på min bränna är ENBART avundsjuka hahaha!!
Så ute att vara blek come on det är juli månad nu in i solariet med er fan 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Är 35 år och har aldrig solat solarium i hela mitt liv men så är jag rynkfri också. Folk brukar tro att jag är ca 25. Så hellre fin hy än att vara knallbrun.

 2. ida

  Jag fattar inte varför folk klagar på din bränna när de flesta gör allt för att bli bruna,solduschar,solarium,brun utan sol med mera!Jag skulle inte tacka nej till att få din snygga bränna!Fattar inte alls vitsen med att klaga på andras utseende,antagligen så är man osäker på sig själv och känner sig lite bättre då man kan klaga på andra istället.
  Om man nu inte gillar din bränna,varför ens ta sig tid att komentera det.Helt onödigt!
  Och en saka till,att någon skrev att det du gått ner inte är din förtjänst..Snacka om okunskap!
  Man går ju inte ner i vikt utan att göra någonting,det handlar ju om träning och kost och ingen annan kan göra det jobbet än man själv.

 3. F

  “Ni som tycker att personer som är väldigt bruna är smutsiga, vart fan får ni det ifrån? Då vill jag inte ens veta vad ni tycker om negrar/negresser :s” Ohhh, vad fasiken babblar du om? Neger betyder svart SLAV!!!!!!!!! Så du kan säga mörkhyade istället. Herregud!

  Sen Amir undrar jag(no offense)..vad på dig skall man egentligen vara avundsjuk på? 😛 Du skriver hela tiden att det är avundsjuka varenda gång du får något emot dig. Men jag har aldrig förstått… Vad i helvete man skulle kunna vara avundsjuk på?

 4. leia wetterstrand

  amir, du är bara äckligt brun, det… ja, ser rent ut sagt skabbigt ut.
  så jag föredrar nog att inte gå i dina spår när det gäller solbrännan… & om jag tänker efter så tror jag inte jag vill gå i dina äckliga spår övehuvudtaget, tror också att det faktiskt finns folk som håller med mig, sorry but that’s the truth 🙁

 5. Jonööös

  Det är INGEN som är AVUNDSJUK, det handlar om att DU är så JÄVLA DRYG som ska SKRYTA om PRECIS ALLTING!!!!!!!! Tillochmed när det inte är något att skryta om. Att du är brun – Inte din förtjänst. Att du har gått ner i vikt – Inte din förtjänst.
  Du är så otroligt äcklig och vider. Jävla avskum!!!! :@

  1. Em

   hälften är ju faktikt till hans förtjänst, han gick väl inte ner bara för att han käkade piller heller. han jobba ju arslet av sig också och åt regelbundet och rätt. samma med brännan, han har ju faktiskt solat lite och dessutom har han väl utländskt ursprung om jag inte har fel så det är ju inte så jätte konstigt att han blir så brun som han blir och med sprutorna så blir det ju dubbelt så mycket såklart. så allt som allt så är hälften faktiskt till hans förtjänst grabben 😉 (ja jag säger grabben till tjejer också om du nu är det) han har faktiskt inte fått allt serverat sådär huxflux

   vill helt klart ha din bruna färg amir, tyvärr blir jag inte så brun då mina pigment är rätt ljusa men jag jobbar på det men om du känner för att vara sådär lite extra snäll just idag så får du gärna skicka lite pigmennt via posten eller nåt 🙂 hah

   ha det!

 6. Anonym

  Ni som tycker att personer som är väldigt bruna är smutsiga, vart fan får ni det ifrån? Då vill jag inte ens veta vad ni tycker om negrar/negresser :s

  1. E

   om du inte har märkt och sett det själv så är det skillnad på brun och brun. alla som är bruna ser alltså inte smutsiga ut men vissa kan faktiskt se lite skitiga ut av nåt slag, get it?

 7. Stina

  Men det är lite tråkigt att få såna rakoon-ögon med mörka ringar runt! Har du märkt av några andra biverkningar av mela? Mer födelsemärken tex?
  Jag funderar på att testa men vill inte typ bli svart om musen eller nåt 😉

 8. alice

  hey dude , måste bara säga att det verkar som du har din egna lilla britney – annie är sjukt lik henne på den där bilden!

 9. Bella

  tråkiga bubblor, fanns ingen som var klockren eller rolig 😛 menmen, alla har vi olika fantasi och humor.

Annons
stats