Bryggan @ Gamla Stan | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Bryggan @ Gamla Stan

20110729-182142.jpg

Fett länge sen jag satt här och myste, jätteskönt ju 😀 Daniel och jag drog förbi Espresso House innan och köpte färskpressad juice… yummie 😀 Tänkte ringa in Imen också men hon jobbar ikväll så vi ska ses senare ikväll och ta något glas ute… blir typ mineralvatten för mig haha, ska hålla låg profil fram tills Pride, känns som att det blir tillrävkligt med party då huh!?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmaaa

    FAAAN, såg dig i gamla stan igår ikväll och jag vågade inte gå fram, min brorsa sa att “där är ju Amir” och jag blev helt skakis och blyg att jag inte vågade, vilket jag nu ångrar eftersom jag bara var där på besök 🙁 dock måste jag säga att fan vad smal du har blivit, och brun :O väldigt snyggt 😀 Puss och kraaam

Annons
stats