Läsarbild | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Läsarbild

Någon tjej/killa som vågar utmana? 😉 Självklart är ni alla anonyma hihi!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Felicia

  Hejj Amir! 🙂 Jag älskar din blogg! 🙂 Tycker du har blivit jättesmal och tycker att du har varit jätte duktig, fortsätt kämpa & skit i vad folket har å säga. Dom är bara avundsjuka för att du har klarat det så bra! 😀 Besök gärna min blogg http://feliciiiiiahs.blogg.se 😀

  Btw. Coolt att man vågar skicka in en sådan bild 😀 hahah.. Utmana?

 2. Malin

  Den var inge fin! Alldeleeees för kort, men det är bara för min smak 🙂 Tur att min pojkvän har den mest fantastiska (för mig) kuken i världen, lång, omskuren och lika bred hela vägen! Love it, alla borde vara omskurna! Puss

  1. S

   Rätt hemskt att killar “måste” omskära sig när det gör otroligt ont och de stackars bebisarna inte får någon bedövning.

   Kolla på ett videoklipp när någon gör så på en liten pojke så kommer du få skuldkänslor.

   1. Anonym

    Nu för tiden och sen typ 20 år sen tillbaka så är barnen sövda när dom blir omskurna, och varför tror du att dom blir det? Du kan ju ta och läsa på lite så ser du att det är mer fördelar än nackdelar med att vara omskuren.

    1. calle

     Nej alla blir inte sövda när de blir omskurna… Jag har varit på ett sådant tillställning och det ända “bedövande” bebisen fick var ett knyte bomull med sprit i!! Du har inte alltid rätt amir!

     Xoxo

  2. michaela

   Men gud vad bra att du talade om vad för kukar du gillar. Verkligen. Vet inte vad jag hade gjort utan den informationen.

   1. Anonym

    Sarkastiska jävla idiot. Varför jag skrev som jag gjorde var för att personen som skickat in bilden inte skulle ta illa upp!!
    Alla gillar olika och med tanke på att de var en snoppbild i det här inlägget så kanske du inte borde läsa kommentarerna för om man har någon hjärncell kvar i huvudet så bör man kunna räkna ut att de är just det som kommentarerna handlar om.

  3. Henrik

   Bara en tanke, eller ja, några tankar. Du vet om att snoppen växer en del när den blir hård va? Sen så tror jag att långt ifrån alla killar vill parkera i ett garage, men ja vet inte, de kanske är smickrade och höra hur det ekar när han sätter på dig? 🙂

Annons
stats