Färdig med mitt dag-drömmande | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Färdig med mitt dag-drömmande

Har kikat på tre Gossip Girl avsnitt nu, dags att ta en promenad med lilla Cleo! När man var liten tjatade alltid föräldrarna om att man inte skulle sitta så mycket framför sin tv hela tiden, att det inte var bra. Nu menar jag såklart inte att jag tycker alla borde kolla på tv från att de vaknar till de somnar, men möjligheten att titta på tv och få drömma sig bort en liten stund varje dag tror jag bara är nyttig.

Att koppla bart alla sina bekymmer, strunta i sina egna problem och enbart fokusera på varför Blair knullade med Chuck (och varför han inte berättar det för Nate) känns underbart. Vissa super eller knarkar för att komma bort från vardagen lite då och då, jag tittar på Gossip Girl 😉 FAG-TIMES haha.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenna

  Jag skulle knulla Chuck anytime och själv berätta det åt Nate! “sorry,vet du jag hittade nåt mycket sexigare” Chuck är het,sexig,snygg,rik,mystisk och sådär smått känslokall(så sedan när han gör nåt gulligt så är det sååååå fint,tex. när han sa att han älskar Blair första gången)…+ att han har ju så sexig röst!! OCH den sexigaste scenen någonsin är när Chuck och Blair finner varann första gången i taxin 😉

 2. Frank-Adam

  Jag är exakt likadan! Sitter också alltid och drömmer bort mig till Gossip Girl, skulle typ inte klara vardagen annars. Haahah!! Lixom skönt ibland att bara glömma bort alla sina problem och tänka att man springer runt i där i New York med sina snygga kläder med sin snygga pojkvän 😉

 3. Helen!

  Tittar också på gossip girl är på sesong 4! är typ lite smått kär i Chuck min MAN! Han hade kunnat få bo i min säng haha! 😉

 4. sara

  Jag äääälskar Gossip Girl! 🙂
  Har precis påbörjat säsong 3, åh är så beroende.
  Tycker att Chuck & Blair passar så grymt bra tillsammans. 🙂

Annons
stats