Fuskade med middagen | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Fuskade med middagen

Det vart bland annat pasta till middagen och jag kunde inte låta bli att ta lite, så jävla dum haha! Är ute på långpromenad nu som “straff” eller vad man vill kalla det. Ska gå i 60 minuter hade jag tänkt, åt typ bara några tuggor av pastan så 60 minuter borde räcka? Överdriva känns ju dumt 😀 Har Paulina som sällskap i telefon också!

Jävla fetto som ska unna sig pasta mitt i veckan sådär haha.
Uh-uh!! Vill man vara fin får man ta mig fan lida pin alltså. DISCIPLIN!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Roxie

  Jag tränar också ganska mycket, 3 styrketräningspass i veckan och även 4 konditionspass i veckan. Jag skulle dö utan kolhydrater, haha! Måste käka lite fullkornspasta, fullkornsbulgur, matvete, potatis m.m. för att orka allt! Fattar inte hur du orkar 😛 Men men.. jag är ute efter en fittnesskropp också, inte en pinnsmal kropp 🙂

 2. Fanny

  Tränar man som du gör, nästan varje dag. Så behöver kroppen pasta! De ger energi. Tränar man inte alls så ska man nog skippa pastan. Men som sagt du kan äta de om du vill.

 3. lina

  hej amir jag har bara en fråga det är så att jag har försökt att börja träna och gå ner i vikt många gånger men har alltid tappat orken efter någon vecka, så jag undrar bara hur du lyckas hålla motivationen uppe? skulle vara jätte tacksam för svar! du äger! 🙂

 4. Bella

  Vill bara säga att du inspererar mig amir! Du har blivit så jävla snygg nu när du gått ner i vikt och får mig att tänka att det är dags för mig också, kan du, jag kan! Du är grym! Ge lite tips på hur du klarar dig från allt onyttigt, hur tänker du? pusssssss

 5. Yvette

  Kolhydrater är inte farligt, men man måste bara ha en balans till det och inte överäta potatis/pasta/ris/m.m. Man ska helst ha kolhydrater till alla tre stora måltider man käkar 🙂 Bästa är såklart att äta fullkornsprodukter.

 6. Linnea

  Som vanligt är de anonyma som kommenterar respektlösa onödiga kommentarer. Amir skriver och gör precis vad han vill. tänk om vi skulle gå in o rätta allt som vi tycker att alla gör fel hela tiden, fan vilken jobbig värld vi skulle leva i då… just saying

 7. anonym

  en bantingsfail du gör. man kan visst äta pasta, men inte hur mkt som helst, så de gör inget om du äter det nån gång ibland haha

  1. amir

   fast varför ska jag sitta och trycka pasta en onsdag!? bättre om man unnar sig något på helgen och kör stenhårt på vardagarna! men visst… “bantningsfail” haha rolig du!

  2. Anonym

   PASTA ÄR ONYTTIGT! om man väljer att inte käka det för att snabbare gå ner i vikt!!!!! herregud vad irriterad man blir..hört talas om gi? neej trodde inte de…

Annons
stats