Glad idag =D | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Glad idag =D

1. Ska träna med Alexandra 😀
2. Har bokat min tågbiljet!!

Yeah, på fredag lämnar jag sjukt tråkiga Stockholm alltså! Ska vara borta hela helgen, riktigt underbart tycker jag. Men nu är det inte riktigt helg än så det är bara att koncentrera sig på träningen. Hände förresten en liten sak igår (kan berätta senare) så jag har hur mycket aggressioner som helst i kroppen, Alexandra lovade att hjälpa mig få ut dom på gymmet nu haha 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Shari

    Aw, vad synd att du inte skrev tågnumret, jobbar på SJ nämligen så hade jag jobbat på ditt tåg hade du fått gratis fika för jag gillar din blogg så mycket =) Men jag gissar att du inte ska till Malmö i alla fall eftersom att du åker InterCity….

Annons
stats