Kolla kommentaren jag fick imorse!! | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Kolla kommentaren jag fick imorse!!

Blir man inte bara föööör glad alltså? 😀 Jag menar… det är ju ingen nyhet att det sitter en massa avundsjuka haters och deppar för att jag gått ner 23kg medan dom själva inte orkar lyfta på sina feta arslen. Jag är på gymmet 4-5 gånger i veckan och jag äter mycket hälsosamt och nyttigt…. har lagt av med hets-festandet samt prioriterat om en hel del i mitt liv.

Jag är extremt duktig och har verkligen lyckats med det jag kämpat för, det är en självklarhet att folk stör sig på det, och att jag vet om det gör det bara lättare för mig att vända negativ kritik till något positivt och använda det som motivation.

Bockar och bugar för kommentaren ovan! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. banjo

  Det är smart att leva hälsosamt. Smarty boy haha! Läser din blogg jämt nu när du ändrat livsstil. Är det många som klagar på att du ändrat och kanske tycker din blogg blivit sämre på något vis?

  keep it up!

 2. Lina

  Tycker du ser fräsch ut! Pillrena kanske borde ses som en genväg istället, du är ju uppenbarligen motiverad & verkar inte tro att reducilen ska göra jobbet åt dig. Hade jag haft en blogg hade du lätt varit på innelistan!

 3. Alice

  Jag måste bara säga att du är den absolut bästa förebilden i blogg världen. Ung kille som är öppet gay, står för vem han är, tar tag i sin övervikt… Det behövs verkligen i dagens samhälle, det var du som peppade mig till att själv gå ner mina 10 kilo i övervikt, och det har jag lyckats med! Kan du så kan alla. Fortsätt så Amir!

 4. agnes

  jag är en väldigt lat tjej och orkar inte röra på mig speciellt mycket men bara för det behöver man väl inte vara bitter och elak mot andra.. det är ju mitt eget val att jag inte rör på mig. istället tycker jag att man kan vara glad för att andra lyckas 😀 tycker det är skitkul att se att du är motiverad till detta och faktiskt gått ner så mycket. det gör till o med mig lite motiverad att träna =) fortsätt kämpa, du är jätteduktig! 🙂

 5. cilla

  Grymt att du kan ta en negativ kommentar och förvandla det till något positivt, istället för att låta sånt förstöra för dig. Jag tycker i alla fall att du varit skitduktig, så keep up the good work! 😀 <3

 6. Linas blogg

  Vilken härlig kommentar! Visst blir man peppad =) Men det kan jag bli av ren “idiotkritik” också, för om man gör något och folk reagerar starkt så är det oftast den svenska avundsjukan som sätter in som vanligt :P, så vet man att man gör rätt 😉

 7. Anonym

  öööh ehhm avundsjuka? Gubben VEM som helst kan gå ner i vikt med reductil! Hade du gått ner dem utan så hade det varit en helt annan femma…

  1. amir

   tvingar reductil mig att gå till gymmet varje dag? väljer reductil vad för mat jag ska trycka i mig? herregud, sluta vara så jävla trångsynt… SÅ AVUNDSJUK.

 8. Nina

  Men du förtjänar positiva kommentarer, du har verkligen lyckats med din viktnedgång och att leva hälsosammare. Inte många som klarar det så länge och bra. Keep up the good work! 🙂

 9. bjullmeister

  Och här tänkte jag lägga en schysst kommentar om hur STOLT jag är! Känner dig ju inte ens, men man har väl följt med om hur du “älskade” att träna för att sen lägga av igen. Jag jobbar med träning och hälsa och jag blir så glad när såna som du, som har försökt innan men inte lyckats, får en bättre livsstil och ser resultat sen! Du har blivit så galet snygg så att man undrar om man ska konvertera och bli kille och ragga på dig typ. Hur kul?

  Anyhow, ville mest bara klicka in och säga att du är sjukt grym!
  Over and out, Bjullmeister.

Annons
stats