Lina och jag tidigare idag | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Lina och jag tidigare idag


Visst är hon söt? 😀 Någon frågade om hon hade blogg! JA, häär!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Du är så sköön! tänk om man kunde ha en chillare som dig som kompis, ta och hälsa på i norrland, du skulle inte ångra dig! 🙂 ta inte åt dig av några bitches som försöker att få dig att må dåligt av elaka kommentarer, du är duktig och kämpar på kanon bra!

 2. Alice

  hej jag såg på någon bild längre ner att du typ börjar försvinna man ser värkligen skillnad sen du börja träna 😀

  obs ; skrev den på senaste inlägget för jag ville att du skulle se den 🙂

  kram på dig <3

 3. A - Skinny thing

  Strunta i alla dem där patetiska människorna som sitter där bakom sin jädra datorskärm och skriver om att vem som helst kan gå ner med hjälp av Reductil. Det är precis som du säger, det är ett HJÄLPMEDEL. Den ger inte dig kicken att leva hälsosamt och lyfta på arslet och pallra dig iväg till gymmet varje dag. Den bara hjälper dig på traven, men inte med dina beslut. Så fortsätt bara, för du har redan lyckats och skulle ha en killing “before-and-after” pic.

 4. Bella

  HEJ! tänkte bara säga att de syns verkligen att du har gått ner i vikt, på din utstrålning. Märks att du är glad över det! Du har verkligen blivit skitsnygg! de va du ioförsig förut med, men du ser så mycket hälsosammare ut! glad för din skull Amir!

Annons
stats