Heeello Malmö! | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Heeello Malmö!

Kom precis hem till Dogge, fast han är på jobbet och slutar vid 16-17, boooring! Men ska typ ta en dusch och kasta mig i säng haha jag är så jävla trött med tanke på att jag gick upp 04.30 för att åka in mot tåget i Stockholm. Får väl skylla mig själv när man tar ett tåg som går så jävla tidigt! Godnatt lovers 😉


På tåget tidigare imorse! Har svårt att sova på tåg så kollade Gossip Girl hela vägen 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. T

    Hej!
    Tänkte på de elaka kommentarerna om din vikt, och förstår det verkligen inte. Att du lyckats gå ner och nå den vikt du vill ha, oavsett om du har något hjälpmedel eller inte, det är ju bara bra. Hoppas du mår skitbra och aldrig tar åt dig utav idiot-kommentarer, älskar din blogg!

Annons
stats