Ligger och lyssnar på drömlåtarna | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Ligger och lyssnar på drömlåtarna

Jösses vad det ploppat upp tung musik den senaste tiden alltså, är jag värd allt detta haha? Ligger och lyssnar på mina favoritlåtar på högsta musik… Dogge har tunga högtalare alltså, hans grannar kommer typ plinga på snart 😀

David Guetta feat. Sia – Titanium

Rihanna ft Calvin Harris – We Found Love

Fedde Le Grand Ft Mitch Crown – Let Me Be Real

David Guetta Ft. Usher – Without You

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jully

  Asskön musik smak du har 😀 ett tips; Mikaela Urbom (före detta medlem i love generation) satsar på solokarriär och har släppt en ny singel! den känns som en riktig Amir låt 😉

 2. Christie

  Riktigt bra musik! 🙂

  men ja måste bara fråga. I ungefär varje inlägg kommenteras det nästan alltid: “OMG OMG Amir du har blivit så smal!” “Amir du e sjuuukt snygg” och andra smöriga kommentarer. Min fråga är: -Blir du inte ibland trött på dom kommentarerna?blir det nånsin en överdos av det goda? Till sist blir man väl typ att: – Men alltså jag vet att jag är snygg,smal och döds sexig, kom med någåt nytt? 😉 haha hoppas du tar min fråga på rätt sätt!<3

 3. EXKLUSIV TRÄFF MED BRITNEY

  hej amir 😀 jag vet ju att du älskar Britney Spears & på tv4.se/idol kan du tävla om att 2 biljetter i Malmö+EXKLUSIV TRÄFF MED BRITNEY HERSELF!! Kom bara & tänka på dig när jag såg det, du är ju typ hennes största fan 🙂 (ingen reklam)

 4. emma

  ASSÅ AMIR DU E SMAAAAAAAAAAAL! du e så jävla bra. fyfan vad jag ser upp till dig, så som du kämpat med o ändra dina vanor. VAR STOLT ÖVER DIG SJÄLV! för de finns tuuusen som aldrig hade klarat!

   1. oskar

    nej jag drev, jag får själv damp när folk skriver så och ska vara nyast xD

    och amir, jag har följt din blogg sen två somrar och inte för att vara dum men du var ju lite mullig på bilder men nu! fyfan vad du förtjänar ett pris eller nåt, så bra kämpat amir!

Annons
stats