The Femme Fatale Tour - Behind the scenes | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

The Femme Fatale Tour – Behind the scenes

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Remi

  Hej!
  Jag har läst om din viktminskning, ser ingenting fel i att du vill gå ner i vikt, för det är bra att du är hälsosam. Jag undrar hur i hela skogen du tänker när du röker? Det är väl inte hälsosamt och inte miljövänligt heller…? Dessutom är det ju otroligt onödigt att lägga pengar på något som förstör dig själv? Om du ska vara en förebild för andra så kanske det inte är smart och röka om du ska föregå med gott exempel för andra? Just wondering!

  / Remi.

  1. amir

   om jag ska vara en förebild? när har jag sagt att jag vill vara en förebild? att jag skulle sluta röka för någon annans skull kan ju vara det mest korkade jag hört på väääldigt länge haha 😀 grattis 😉

   1. Remi

    Eftersom du är en känd person så får du räkna med att vara en förebild för andra 😉 Det är ingenting man kan välja…

    Jag bara säger att du förstör kroppen och att cigaretter påverkar miljön negativt. Dessutom är risken större att du drabbas av sjukdomar och dessutom utsätter du dina medmänniskor för passiv rökning vilket påverkar de negativt. Tänk på de som valt att inte röka för att de vill leva ett längre och friskare liv? Men det är ditt liv och ditt val.

    1. amir

     exakt, inget att välja, som jag sa!! om jag ska tänka på dom som valt att inte röka, måste väl även dom tänka på oss som faktiskt valt att röka?

 2. Anonym

  hej! Vill bara säga att du är så jävla grymt snygg.. HEHE!!! 😀
  Lite irriterad över att du blivit så smal men… jaja!

Annons
stats