Kvällsdusch | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Kvällsdusch

Brukar alltid duscha på morgonen men idag så vart det en kvällsdusch, ska ut och ta en sista cigg nu och sen kanske försöka somna till någon mysig film. Ska ju upp tidigt imorgon för att gymma så gäller att vara pigg liksom 😀 Ha så bra den stund av söndagen som är kvar så hörs vi imorgon älsklingar!


Ännu för fet för att skippa censur haha!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Åh fina fina Amir! Jag var inne på din blogg för kanske lite mer än ett halvår sen, så nu kom jag på att jag var tvungen o gå in o kolla och jag kände knappt igen dig! Du ser ut som en helt ny människa, så sjukt snygg! Är stolt över dig för att du lyckats gå ner så mycket i vikt, bra jobbat! 🙂 kramar från Jennifer !

 2. Alice

  hahah kan tänka mig dig med självutlösarn.
  Bara springer till badkaret helt näck och försöker
  undvika att halka eller något och sedan låtsas som att du duschar sensuellt

  HAHAHA Made my day.
  Fast känns så fel att jag tänker på en gay man naken :O

 3. Sissel

  Hej Amir! Du är så jävla duktig. Jag måste fråga dig – hur äter du egentligen på ett ungefär nu när du är så duktig? Unnar du dig någonting ibland, eller äter du sådant som inte “triggar igång” dig? Vet ju att du ibland släpper loss på helgerna, men jag vet också att du undvikit chips när dina kompisar har ätit det tillsammans med dig. Hur ser en normal “bantnings-dag” ut för dig ungefär? Skulle vara kul att veta, ska försöka gå ner i vikt nu men är kluven om jag ska “unna mig med måtta” eller undvika allt som jag har en tendens att trycka i mig. Vad tycker du? =)

Annons
stats