Men haaaaallå | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Men haaaaallå

Snälla rara, ni fattar väl själva att det INTE är Kenza som sms’at mig angående reductil? Den tjejen skulle snarare behöva trycka i sig en hamburgare eller två 😉 Alexandra skrev jag förresten i själva inlägget att det inte heller är. Nää… det är mycket mer otippat än så ska ni veta!!! U would die.

Så, vem tror ni att det är? 😉
Det är INTE Kenza eller Kissie haha, så lätt ere ju inte.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. bella

  tror lätt att det är Gina. Hon är någon man inte skulle tro det om och just därför tror jag att det är hon + att hon gått ner en del.

 2. Cornelia

  Vart kan man få tag i reductil? Har länge velat testa men aldrig gjort..
  Btw, love your blog 😉

  Puss & Kram

 3. jenny

  om man läser paow’s blogginlägg som handlar om just det här samtalsämnet så kan man nog lägga ihop ett och annat. Det är fröken isabelle som tar dem…… ain’t I right?

 4. Ami

  FOKI! helt klart!

  Ingen skulle förvänta sig att det är hon, och i thailand är det sjukt lätt att få tag på piller.
  En utav stor bloggarna… om det inte är kenza, kissie o kanske inte blondinbella så är det ju troligtvis foki för det är dom jag räknar som dom riktiga storbloggarna.

 5. S

  ISABELLE! Paow påstår ju att det någon som har legat med Hugo, och som har trassligt löshår (haha). Chansar då på Isabelle, det pekar på henne eftersom skrivsättet i SMS:et såg precis ut som hennes, plus att jag har sett att många har klagat på att hon “ser rundare ut än på bilderna”. Alma tror jag inte Amir skulle kalla “storbloggare”.

 6. HEHEH 2.0

  Ett tillägg bara, insåg inte att det var en tjej. Haha. Eller så är det jag som är alldeles för heteronormativ, äsch, så kan det gå. Bra blogg f.ö!

 7. Liza

  Kaanske det är herr Daniel Paris?
  Fast asså ingen av The Bigs (storbloggarna) är ens stor, eller fet,tjock watevah. Alla är pinnar men tycker inte att dom är det… Särlsigt inte DU min unge Amir! Fortsätt äta nyttigt och träna om du nu vill bli ännu smalare än vad du egetligen är (you are a tråd honey, realise that 😉 fast fortfarande skitsnygg såklart! ) Men börja förfaen inte med den där drogen igen. Du är en jätteinspirerande förebild utan den och du klarar dig galant att gå ner i vikt utan den också! 🙂

  Tro på dig själv ännu mer än vad du gör , ha lite faith ♥

 8. Klara

  Asså jag gissar nog på Anagina eller Blondinbella 🙂 Fast amir du får inte säga eftersom det skulle vart oschysst mot bloggaren/bloggerskan 🙂 Kramizzar

 9. Deniz

  Isabelle har redan sagt att hon provade Reductil förut, no secret. Blondinbella tror jag inte skulle prova, det skulle få henne att framstå som en dålig människa med tanke på vad hon står för.

  Gina, absolut. Hon sägs redan ha opererat näsan och ser ju faktiskt ut som en fjortis nu, och så skulle inte förvåna mig om hon satsar på att bli nya Kissie, 😉

  1. Deniz

   Reductil/Slimex innehåller ett ämne som heter Sibutrmin som hjälper till att dämpa hungerkänslan, så efter du ätit vi säger två bitar av en macka på morgonen så kan det kännas som att du har ätit en middag för två, och sen håller man sig mätt på det i några timmar, ibland kan du gå över två dagar utan att känna dig hungrig så länge du får i dig vätska.

 10. e

  Foki, Gina och Blondinbella verkar ha för mycket vett i huvudet för att ens testa på något sånt. Tippar nog på Isabelle!

 11. Anonym

  ja tror nog fan också på ana gina… hon har ju gått ner mycke i vikt på senare dar faktiskt.. sjuuukt, de trodde man inte om henne.. menmen

 12. selle

  MEN NEJ DET ÄR INTE DESSIE ELLER PAOW , och ISABELLE är ingen storbloggare.
  Tro mig DESSIE O PAOW det hade inte vart så intressant om det var dom .

  DET ÄR

  ANA GINA ! TJEJEN HAR BLIVIT SKIT SMAL PÅ BILDERNA , och nej inte Blondinbella läser ni ens hennes blogg? tjejen trycker i sig mat hela tiden 😉

 13. Anonym

  det behöver ju inte vara någon “yngre” det kan ju vara katrin eller josefin…och var det tvunget att vara en tjej? 😉

  puss på dig snygging
  mieul

 14. Anonym

  SLUTA SPEKULERA!!! Who cares!? Jag har mitt eget liv och mig själv att ta hand om. Tycker att ni ska göra desamma..

 15. Julia

  det är säkert nån präktig bloggare som man aldrig hade trott det om. därför tror jag att det är blondinbella. men jag bryr mig inte, hon får banta om hon vill liksom.

 16. Gaychat

  Jag har använt redoctil och var mycket glad, men nu är det inte säkert längre

  Jag förstår inte varför alla tycker att det är bra att de ind ett sätt att stoppa den

 17. Anonym

  haha ja skulle va lite kul om blondinbella skulle gå på dessa bantningspiller… tjejen som säger att det är snyggt med kurvor, som försöker va en bra förebild för tjejer, som säger att hon inte bryr sig om vad hon äter och att hennes extra kilon bara gör henne glad.. så ja de e nästan så man hoppas på att de e hon.. men troligtvis är det väl isabelle elr dessie…

    1. lottie

     i det första inlägget om detta fattar du väl? Eftersom han i det här inlägget förklarar att FÖRRA inlägget INTE handlade om kenza?

     1. tess

      jag har inte ens läst första inlägget. läste detta så gjorde jag en chansning bara. orka att alla får damp! 😀 HAHAHA.

 18. S

  Dessie! Hon skrev ju i sin jävla “dagbok”, att: “jag måste börja *****, får se hur långt jag kan gå…” och så hade hon ätit endast en köttbit samma dag. Hmm?

 19. Anonym

  säkert dubbelmoral-dessie eller crazy paow, skulle inte bli alls förvånad om det var isabelle, så det är det antagligen inte.

 20. Melinda

  Haha nja Kenza skulle jag aldrig trott att det var heller…
  AMIR!! Har en fråga åt dig
  Du hade väl Uggs förut? Vart hittar man större storlekar än 41 eller du kanske har det? Hehe. Ska köpa ett par till min pojkvän men han har 44…
  puss på dig 🙂

 21. Gisella

  Jag tycker att det är gulligt att du säger att det inte var Kenza, för hon blev jue inte så glad när hennes läsare hade sagt att det var hon 🙂 Gulle på dig, Btw.. Du är fett smal ! 😀 Akta dej bara för att bli FÖR smal.. Man vet jue aldrig med er kända bloggare <3

Annons
stats