Sitter på tåget hem till Sthlm... | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Sitter på tåget hem till Sthlm…

…men blir bara en snabbis, ska ner till Malmö igen på fredag 😀 😀 Hahah vilket jävla åkande alltså!! Har dom inga VIP-kort på tåget det börjar bli lite dyrt det här va! Nej men idag blir det att umgås med familjen och hunden och imorgon blir det att träffa vänner i stan samt en förlovningsfest/middag på kvällen… sen fredag morgon åker jag tillbaka till Malmö. Lovely!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J

  Skaffa sj-prio! Jag pendlade mellan Sthlm och Malmö hela våren och gick från vit nivå till grå nivå. Nu har jag fått flera resor gratis och flera andra erbjudanden. Skaffa det! 🙂

 2. Pauline - foto&mode

  Haha, du borde skaffa sånt kort som alla businessmän har! Kostar visserligen 70.000 men då får åka hur du vill, non stop, när du vill, med SJ. Börjar du åka flera ggr i veckan lönar det sig nog, haha!

  1. lollo

   varför ändrat min kommentar? :O du e ju kär det märks ju… haha gillar inte när du gör så med kommentarerna 🙁 dummis1!

Annons
stats