Vill önska er alla ett GOTT NYTT ÅR! ♥ | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Vill önska er alla ett GOTT NYTT ÅR! ♥

Hade tänkt att göra en årsresumé… men vart ska jag börja? och vart ska jag sluta? Ah, januari och december vore ju lämpliga förslag men allt där emellan? Min stora resa, mitt eviga kämpande. Min resumé skulle bli längre än alla Harry Potter böcker tillsammans haha. Ni som följt min blogg under året vet vad jag menar och förstår säkert att det skulle bli en för lång text.

Om något år, så har 2011 varit mitt år. Jag är en ny människa och jag har aldrig någonsin känt mig så bekväm i mig själv. Jag älskar livet och allt vad det innebär just nu. Jag känner mig för första gången hemma i mig själv. Jag har hittat rätt och lärt känna mig längs vägen.

Alla som har hängt med i min viktminskning och stöttat mig, ett tårögt tack till er. Alla som inte vågat tro på mig, sörj era misslyckanden. Alla vänner jag skapat nya minnen med under året, jag älskar er mer än vad ord kan förklara just nu. Min familj, min hund, alla nya bekanta jag träffat under 2011… kärlek till allt och alla. Jag avslutar detta år på topp och ser så enormt mycket fram emot denna kvällen 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. johanna

  Snälla Amir, jag ber dig. Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om hur du gjorde för att gå ner så mycket i vikt? Det är ju helt otroligt roligt att se utvecklingen och jag skulle jättegärna vilja veta hur DU gjorde..
  Kram!

 2. Anonym

  Hej Amir, du är verkligen en förebild för mig ! Du var rund, ville gå ner, kämpade och har nu nått ditt mål med att gå ner. Önskar man va lika duktig som dig, jag är lite rund och har alltid varit. Men nu vill jag verkligen ändra på detta, vill få en fin kropp som jag är nöjd och stolt över ! Kunna ha alla fina kläder utan att behöva tänka på att jag ser tjock/mullig ut i det. Nu som nyårslöfte har jag verkligen bestämt mig, jag sluta med allt godis och läsk! Ska även äta mindre portioner och minska kalorier det vill säga pasta/ris/potatis och bröd. Går man ner bra om man skippar allt det där? och bara äter kött och grönsaker? gillar inte gå ut och springa och träna helt själv heller, och har ingen som vill hänga på.. vilket är skittråkigt !
  blir verkligen jätteglad om du skulle kunna svara på detta i din blogg eller nått! 😀
  BIG HUG TO YOU !

 3. Tinalicious

  Fyfan va duktig du är Amir!

  Kramade dig på Liseberg för 2 år sedan & nådde knappt runt dig hihi! Men det hade jag säkert gjort nu 😀

  Kram från Tina!
  Tinalicious.blogg.se

 4. Nea

  Shiit vilken skillnad! Bra jobbat!! Detta ska du vara stolt över för resten av ditt liv :D:D
  Du inspirerar mig till att göra samma sak, fast tvärtom. Jag ser ut som en streckgubbe 😛

 5. Joel

  Följt din blogg sen 2009, och verkligen fan inte ens brytt mig hur du ser ut, för jag tyckt att du alltid vart så jävla fin. Men att du har gjort det där för din skull och lyckats så jävla bra får mig och bli glad som fan. Jag är stolt över dig Amir, you look great. Gott nytt år på dig!

 6. Helena

  Hoppas 2012 blir ditt year of glory, det är du värd! Din blogg ger mig faktiskt lite hopp om den delen av mänskligheten som är född på 90-talet. Som en Blondinbella fast på riktigt!

 7. Anna

  Fan vad inspirerad jag blir till att göra 2010 till mitt år, när jag ser hur bra man kan göra det! Att det går att lyckas, tack Amir för att du visat det!!

  GOTT NYTT ÅR PÅ DIG!

 8. sanna berntsson

  som bloggläsare och själv en som tränar jätte mycket så måste jag säga: GO AMIR!
  Fan va roligt de är att följa din kamp, men också hur positiv du är, och hur lite du gnäller.
  du förtjänar det bästa!

  Tusen kramar, se till att komma till Halmstad snart 😉
  kärlek!

 9. Alexander

  Gott nytt år Amir! Hoppas du får världens bästa kväll för det ska jag ha! Jag har läst din blogg i 2 ½ år nu och måste säga. Du är en av de starkaste människorna jag vet och du är min förebild. Puss & kram.

Annons
stats