Hemma | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Hemma

Snaaaacka om en heldag alltså 😀 Först rockade jag en lunch med Sara och hennes mamma, sen hängde vi lite med Imen… senare hängde jag med Steffi och Alexis följt av att jag mötte upp Imen igen! Juste… var med Philip en sväng också haha 😀 Vildingen!

Nu är jag hemma och andas ut. Ska käka lite middag och sen ut med hunden tänkte jag. Fryser ju ihjäl ute nu för tiden men hunden måste ju rastas… så är det bara!


Kärlek!


Var och glasade om min mobil också!! 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym som älskar gaybloggen!! :D

    Heej! Först vill jag bara säga att jag ÄLSKAR din blogg och jag kollar den varje dag! Har en fråga oxå: har du förstorat läpparna? Det är inget taskigt så ta det inte på fel sätt! Puss o kram! Ha de! 🙂

Annons
stats