Rockar stan | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Rockar stan

20120131-122045.jpg
Gaaaaybloggah!

20120131-122347.jpg
Soulmates mamma, bästis Imen och Sara soulmate!! 😀 Haha <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  hej! var med om en tråkig händelse i lödags och sen dess har jag verkligen INGEN MATLUST, både igår och idag väntade jag över 24 timmar att stoppa i mig något.. har inte haft etta problem förut och blir lite rädd att det ska fortsätta..
  Kan du snälla ge mig några tips på hur jag ska tackla detta? svara gärna INTE i ett inlägg utan bara på komentaren är du jättesnäll! tack på förhand bästa bloggaren!

  1. Petra

   Tro mig, det värsta du kan göra mot dig själv är att inte äta, trots att du inte har någon som helst matlust. Jag antar att du har fruktansvärd ångest över det som hänt och därför inte har någon matlust, men det blir bara värre av att inte få i sig näring. Ät NÅGOT bara, det behöver inte vara värsta måltiden. När jag har sådana perioder, vilket händer ett par gånger om året, brukar jag se till att göra en fruktsallad att ha i kylen som jag kan gå och småplocka av.
   Det handlar mest om att ge ångesten och den icke existerande matlusten en redig käftsmäll genom att göra tvärtemot vad hjärnan säger åt dig att göra – annars är det fruktansvärt lätt att hamna i en dålig ångest-spiral och det vill du inte.

   1. Anonym

    Tack så mycket Petra! Måste lära mig att även om ångesttankar och sämstankar är i vägen får det inte vara i vägen för min hälsa! Har börjat äta mer och mer nu, lite frukost och lite middag. Det känns bättre nu och ångesten försvinner sakta men säkert!

    1. Petra

     Ja, det är faktiskt det enda man kan göra även fast det är jääävligt svårt vissa dagar! Hoppas det blir bättre snabbt och kom ihåg att ångesten är inte det som “förgör” en, utan vad man själv väljer att göra med/åt den – och klarar du att ta dig igenom det en gång kan det bli lättare att göra det nästa gång något händer 🙂

Annons
stats