Jag ÄLSKADE att åka skidor | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Jag ÄLSKADE att åka skidor

OMG vilken upplevelse alltså, helt otroligt!! Liften var bland det häftigaste jag vart med om för jag älskar ju höjder och saker som andra tycker är läskigt. Men måste säga att det var ett helvete när jag skulle av liften jag förstod inte riktigt hur man skulle göra och tydligen skulle allting ske på en snabb sekund så jag råka välta lite folk hihi. Oopsie… my bad!

Efter några tröga provåkningar och tre stycken varm choklad med rom så vart jag kung i backen. Ja nästan i alla fall. Åkte ifrån Peter och Alexandra en kort stund. Min lilla fylla (tog starka drinkar) fick mig att känna att rädslan var som bortblåst 😉

Kommer definitivt åka skidor igen.
Jag älskade det!!!
😀


Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats