Ni vet vad jag snackar om | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Ni vet vad jag snackar om

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  hej, det är en sak jag har undrat länge på.. hur reagerade dina föräldrar när de fick veta att du var gay?? svara är du snäll!

 2. Deniz

  Amir.. Du är ju väldigt insatt i allt kring Hotgossips och Youssef, right? Kan inte du på något sätt få fram information om vad som hände med den RIKTIGA Hotgossips, personen slutade ju uppdatera för ett år sedan och hamnade på sjukhus osv, och du om någon har ju visat att du är GRYM på att få reda på info 🙂

   1. Ehmz

    Men snälla, tror ni FORTFARANDE på att det var skvallras.se som var gamla hotgossips? Det var en uppmärksamhetssökande skitunge som blev sur för att ingen kommenterade eller spred bloggen överallt. Denna människa ville bara tjäna pengar på att enkelt lura alla att h*n var gamla hotgossips. Snacka om att glida på räkmacka..

Annons
stats