Haha hur lyckas man? | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Haha hur lyckas man?

Först blir jag rånad på min iPhone, sen köper jag en ny… och tror ni inte att den också blir tagen ifrån mig då? Eller tagen och tagen, symboliskt! Den är ganska så sönder och jag tror knappast försäkringen täcker det. Förresten så orkar jag ändå inte vänta i flera veckor på någon efterbliven reparationstid haha.

Ska köpa ny imorgon… hellöj!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Men måste du inte fortfarande betala för den som är sönder? eller hur funkar det? 😛 tell me pls 😀

 2. Lina

  Men gud Amir, jag har varit inne på din blogg sen halv åtta!!!!!!!! Jag får panik, hur klarar man sig utan dina god morgon inlägg?!?!?!?!?!?!

  /Ledsen tjej

 3. Olivia

  aaaahahaha du är sååå underbar =))) det gör inget, mobiler går lätt sönder, men nu har du lärt dig något! mobilskydd!!

  Iphone är ju inte bara en mobil, det är ju egentligen en liten öppen minidator, slänger man en minidator i asfalten…..jaaaaa….jag tycker iaf inte att du ska vara rädd för att köpa en igen om du verkligen vill ha en, men glöm inte att köpa en dundermobilskydd

 4. hanna

  Hej !
  Söker reserv delar till min iphone och undrar fall du skulle kunna sälja din för en billig slant ?
  mejl fall du är intresserad !

 5. Tessan

  Du kan byta displayen här i Malmö för mellan 500-1000:-.
  Såg att de gör det på både SMA(mittemot folkets parks ingång) och i en liten butik på Sallerupsvägen (precis vis värnhem, mittemot Coop).

  Tessan

 6. Frida

  Alltså, är Iphones sämre än andra mobiler gällande kvalitet eller vad? Har aldrig hört att en mobil går i sönder lika ofta som Iphone. Alla mina vänner har Iphone typ och jag tror att verkligen alla har behövt lämna in sin på reparation någon gång 😛 Jag vill jättegärna ha en Iphone men vågar inte med tanke på att den går så lätt i sönder i jämförelse med sitt dyra pris 😛

    1. L.

     så lätt går den inte sönder. har tappat min flera gånger, från höga höjder osv men den har inte gått sönder. Eller ja inte dom första hundra gångerna men när ja inte hade skal på o tappa den så gick glaset sönder, ringde försäkringen och dom bad mig lämna in den så fick jag en helt ny istället eftersom att dom inte tycker det är värt o laga iphones, så dom ersätter istället.

 7. H

  Haha fyfan vilken tur jag skulle bara let go och köpa en ful mobil men ändå skulle jag gråta flr min iphone för att de är det bästa som finns

Annons
stats