Dagens lunch | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Dagens lunch

Eftersom att jag ständigt får frågan om vad jag äter så tänkte jag föröka publicera bild på mina måltider lite oftare. Då blir ni glada va? 😀 Nedan har ni dagens lunch. Fläskkotlett, broccoli, kokt ägg samt kryddas keso istället för något flottig beasås 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Du borde testa lchf! Jag har precis börjat och fan vad effektivt det är! Och man behöver aldrig vara hungrig eftersom det inte är en svältdiet, utan man ska äta sig mätt vid varje måltid, men på grönsaker, fett och protein. Superbra!

  2. Emma

    Men hallåååå! Det var säkert ett väldigt längesen jag kollade in på din blogg men på något sätt ramlade jag nyss in här. Det senaste jag läste var nog att du lånade din mormors cykel och cyklade en hel del.. Jösses vad du har blivit fit! Jag kände inte alls igen dig! Fyfaaaaaan vad du är BRA Amir!

Annons
stats