Träningstips: tänk på din omgivning | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Träningstips: tänk på din omgivning

Eftersom att jag är extremt beroende av appen Instagram så har jag sett till att följa inte bara en utan flera personer som jobbar som personliga tränare eller helt enkelt bara spenderar mycket tid på gymmet… folk som i mina ögon kan ses som förebilder.

Om ja dagligen ska bläddra igenom en massa bilder på alkohol, onyttig mat osv… då kommer jag bara bli sugen på detsamma. Om jag istället bläddrar igenom vältränade kroppar, nyttiga recept och sköna gym-quotes, då kommer jag istället att bli motiverad och inspirerad till att pusha mig själv ännu hårdare samt få en massa användbara tips. Senast för några dagar sedan la någon upp en bild på kesella blandat med mosade bär. Varför hade jag inte tänkt på den enkla kombinationen förut? Jag blandade kesella med mosade hallon och tro mig, njutningen kunde nästan jämföras med en orgasm haha!!! Godare än ALLT godis jag någonsin käkat.

Så tänk på det älsklingar, inspiration kan vara något så litet som en bild du snabbt bläddrar igenom, eller en väl utvald mening som du läser lite snabbt i nyhetsflödet på Facebook eller Twitter?

Detta citatet fick mig veeeeerkligen att tänka till!! 😀
20121003-145432.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Flinch

  Min favorit är att köra blåbär och hallon i matberedaren med liiite citron och lite stevia (istället för socker, då.) så att det blir en röra, sedan låta det stå i kylskåpet ett tag. Bären ska helst vara nästan frysta från början, då blir det mer mosigt och inte rinnigt. Typ som sorbet fast mycket nyttigare. Eller som smoothie utan mjölkprodukter, då 🙂

 2. Maria

  Pain is temporary quitting lasts forever!

  Det är mitt favorit citat! Stämmer bra in på livet i övrigt också, inte bara träning alltså.
  Att sånt som är jobbigt i livet går nästan alltid över men att ge upp eller inte prova/försöka det vara ju för alltid. Älskar det där citatet 🙂

 3. EM

  Jag brukar käka kesella, blåbär och lite nötter till frukost – YUM! Och du har helt rätt Amir! Man måste hitta sin pepp. Jag tex på din & Dogges spotifylista inne på gymmet idag, kan säga att jag tog i extra mycket för att jag såg dig svettas som en gris in my mind! Haha

 4. Sana

  Det stämmer! kan inte du ge tips på bra träningsbloggar och vilka du följer på instagram??? Behöver också inspiration!!! 🙂 Du är bäst!

Annons
stats