Amir hjärta jultomten | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Amir hjärta jultomten

Var tvungen att ta en bild med denna häftiga tomte byggd i lego. Hur häftig är den liksom inte? När jag var liten älskade jag lego och hade en enorm hink full av lego i mitt rum. Favoriterna var ju allt lego från Harry Potter… köpte både själv och fick en massa i julklapp som liten 😀 Nerd-times.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. m

    Enda sedan du avslöjade att du ska ta körkort i December så har jag velat skriva detta. Nu är det december och jag vill bara säga att jag håller alla tummar jag har på att du klarar körkortet.

    Stort lycka till!
    Och glöm inte att ta tre djupa andetag, ta det bara lugnt så kommer det gå kanon.
    Kram!!

Annons
stats